Yritys

Olemme keskittyneet tuottamaan kestäviä ja energiaystävällisiä valaisimia koteihin sekä julkisiin tiloihin. Panostamme tuotteissamme valotehoon ja helppoon asennettavuuteen, lisäksi meille on tärkeää että tuotteemme ovat ominaisuuksiltaan monikäyttöisiä. Löydät tuotteistamme esimerkiksi säädettäviä värilämpötiloja sekä erilaisia asennus- ja sijoitusvaihtoehtoja.

Palvelumallimme periaatteena on tuotteiden laadullisten ominaisuuksien lisäksi luotettava toimitus, järkevä hinnoittelu ja hyvä takuutoiminta. Tuotteidemme korkea laatu rakentuu huolellisesta suunnittelusta, jatkuvasta testauksesta, hyvistä tavarantoimittajasuhteista ja ennen kaikkea läheisistä asiakassuhteista.

Elektroässä Oy on laadukkaiden valaisimien sekä valaistusratkaisujen kehittäjä ja valmistuttaja. Päätoimialamme on sähköasennus  ja pitkä kokemus alalta on tuonut laajan kokemuksen erilaisista valaistusratkaisuista. Tarjoamme asiakkaillemme sähköasennuspalveluiden lisäksi monikäyttöiset Ledilum® tuotteet sekä kattavat sähkö- ja valaistussuunnittelupalvelut.

Tuotteemme ovat huolellisesti testattuja ja ne täyttävät vaadittavat standardit ja sähköturvallisuusmääräykset. Koska asennamme tuotteitamme myös itse, arvostamme niiden helppoa asennettavuutta ja toimintavarmuutta. Palvelemme niin yritysasiakkaita, urakoitsijoita, remontoijia ja rakentajia, haluamme olla luotettava yhteistyökumppani erilaisiin sähköalan ja valaistussuunnittelun projekteihin.